Meer resultaten voor Kooikerhonden

Kooikerhonden

Waarom voor ons een kooikerhondje.
Na veel speurwerk in honden encyclopedieën en inlichtingen van de vereniging VHNK, hebben wij besloten om voor dit prachtige Nederlandse ras te gaan. Een kooikerhondje is een werkhondje, die veel beweging nodig heeft en intelligent is; door het doen van kunstjes, zoek en of apporteerspelletjes prikkel je zijn of haar leervermogen en er ontstaat een sterke band tussen de baas en de hond.
Nederlandse Kooikerhondje.
Het Kooikerhondje heeft een bevederde staart met een witte pluim. Een Kooikerhondje wordt gemiddeld 10 14 jaar. Vrolijk, maar niet te luidruchtig, zeer op zijn omgeving gesteld, vriendelijk goedaardig en attent. In huis vertoont het Kooikerhondje een groot aanpassingsvermogen; op zijn tijd rustig en bescheiden, dan weer speels en bruisend van levenslust.
2017 National Dog Show: Nederlandse Kooikerhondje moves to Sporting Group NBC Sports. NBCS-Logo. gold. App. golf. rotoworld.
Featured: tray.trayTitle tray.trayTitle. FOLLOW US Facebook Twitter Google Plus Instagram NBC Sports Social Directory. 2018 NBC Universal. Ad Choices Advertise Independent Programming Report New Privacy Policy Sports Jobs Terms of Use Subscription Agreement Live FAQ. GET NEWSLETTERS ALERTS SIGN UP.
Rasinformatie Kooikerhondje MaxLuna.
Zo geef je jouw hond medicijnen. Hou je hond op gewicht. Zo wordt je hond gezond oud. Verzeker je hond. Vraag: Hond heeft jeuk onder kin. 6 redenen om je hond te verzekeren. 6 vragen over huisdierenverzekering. Vraag: Welke inentingen voor Hond. IJsjes en Honden. 15 Euro cadeau van Sterkliniek. Vraag: Trillende achterpoot. Giftig voor je hond. Wat hoort niet thuis in hondenvoer? Het belang van Omega-3 in hondenvoer. Een hond die schrokt? Koolhydraten in voeding huisdieren. Gevaarlijk eten voor je hond. Herken gezonde hondenvoeding. Chocolade en honden: een no-go. Kenmerken goede puppy voeding. Kookboek voor hondenkoekjes. Kerstdiner met je hond of kat. Vraag: Voedingsadvies hond. Moedig, waaks, zachtaardig, intelligent en aanhankelijk. Geschikt met andere honden en geschikt met katten. link Link gekopiëerd. Het Kooikerhondje was van oorsprong bedoelt voor het lokken en vangen van eenden.
Kooikerhondje SZHSZH.
Omdat eenden erg nieuwsgierig zijn heeft de kooiker eendenjager, die dus niet zichtbaar mag zijn, een hond nodig die de aandacht van de eenden trekt met zijn verticaal gedragen witte staart en die de eenden lokt naar de geleidelijk nauwer wordende eenden-val, totdat de kooiker verschijnt en de eenden verder in de netten kan drijven.
Het Eikehof: Hondenfokkerij en dierenpension.
Dit in gedachte houdend kunnen we van het kooikerhondje zeggen dat hij gemakkelijk leert, zelfstandig kan werken, geen blaffer is, erg gericht is op zijn baas, graag werkt met zijn baas en bovendien een handig formaat heeft met weinig vachtonderhoud.
Kooikerhondje kooiker dekreu niet te koop! 2dehands.be.
Het zoekertje met de titel Kooikerhondje kooiker dekreu niet te koop! is helaas verwijderd. Merlijn is onze prachtige kooiker dekreu met een al even prachtig karakter. Hij heeft al meerdere mooie nestjes gegevenal, zijn nakomelingen erven zijn zachte sociale geduldige lieve aanhankelijke speelse gehoorzame karakter.
Kooikerhondje Aafke Prinsen.
Hoewel we ook even hebben staat twijfelen of we zonder hond niet vrijer in ons doen en laten waren, was het na het overlijden van Dukky toch te stil en leeg in huis. Dus is Yerke, na Voegel en Dukky, ons derde kooikerhondje.
Kooikerhondjes v.d. Buytenhoutseplas.
Mensen die niet eerder een kooikerhondje hebben gehad zullen eerst moeten wennen aan hun complexe karakter. Als je ermee om kunt gaan en de juiste gebruiksaanwijzing hebt gevonden, dan is een kooikerhondje een heerlijke huisgenoot die goed luistert, overal mee naar toe kan en veel geeft aan de baas.
Kooikerhondje Dogs 101 Animal Planet.
The Kooikerhondje, is a small spaniel-type breed of dog that was originally used as a working dog. Kooikers for short, are filled with energy and need fenced in spaces to run. This breed is bright and eager to please, making them easily trainable.
Kooikerhondje erkend in Amerika Dogzine.
Dit zijn de Grand Basset Griffon Vendéen en ons eigen Nederlandse Kooikerhondje. De Kooiker geniet al langere tijd populariteit onder liefhebbers in Amerika. Al in 1999 werd het eerste nest Kooikerhondjes daar geboren, en de Kooikerhondje Club of the USA behartigt de belangen van het ras in Amerika.
The Kennel Club.
The orange/red of its parti-coloured coat is thought by some to be associated with the Royal House of Orange and Dutch historians tell of the Kooiker which saved Prince William of Orange by barking loudly when intruders entered the royal chambers.

Contacteer ons

kooikerhondje dekreu
labrador
kooiker pup
kooiker pups
kruising
labrador kruising pups te koop
kruising labrador golden retriever pups te koop
kruising labrador pups te koop
kruising honden pups te koop
kruising honden pups
kruising beagle pups te koop
kruising kooiker
kooiker pups te koop