Meer resultaten voor kruising teckel pups te koop

kruising teckel pups te koop

Teckel pups te koop van Belgisch fokker Woefkesranch.
Teckel pups te koop van Belgisch fokker. Beschikbare teckel pups. Beschrijving van de teckel. Een dashond wordt in het Nederlands meestal teckel genoemd. Er zijn 3 verschillende soorten teckels.: de langharig: kruising met spaniëls en Ierse setters. de ruwharig: kruising met diverse terriërs en de Schnauzer.
Honden.
Veel gestelde vragen. Peter en Meter. Meet Your Match. Afscheid van een dier. Dieren in het asiel. Helaas, uw browser ondersteunt geen inline frames. Daardoor zal deze optie niet correct werken. vzw Dierenvrienden Sint-Truiden. 3800 Sint-Truiden t: 32 011 69 53 07.
Honden op BEESIEZ de diervriendelijke marktplaats herplaatsing van Honden.
Kruising 181d 9h 2m. Kruising 181d 8h 25m. Kruising 181d 8h 0m. Kruising 58d 20h 30m. Kruising 58d 20h 21m. Kruising 58d 20h 12m. Kruising 58d 20h 2m. Kruising 58d 19h 42m. Kruising 179d 22h 16m. Kruising 57d 14h 20m.
Welkom bij Kennel Pups en Zo.
Na 16 jaar besloten we om de naam Bolkshof om te dopen naar PupsZo, wat beter aansluit bij wat we al jaren doen. Kom meer te weten over Kennel PupsZo. Al onze pups worden verkocht met garantie aan de geldende wetgeving zoals bepaald in het Koninklijk Besluit van april 2007 betreffende de verkoop van dieren.
Jachthonden.
Aangeboden: Te Koop zwarte Engelse labrador pups. De pups zijn nu 8 weken oud. Er zijn nog meerdere reutjes beschikbaar. Beide ouders zijn bejaagd. Vader is Beautiful Hunter Finn. Moeder is een lieve gezinshond. Datum: 25-6-2017 120932.: Gevraagd: Wij zijn op zoek naar een pup kruising labrador x Engels springer spaniël. Weet iemand een fokker in Nederland? Deze combinatie lijkt ons een fantastisch werkhond. Tips zijn welkom en kun je e-mailen naar silke@valkerijtexel.nl. Saskia en Silke. Datum: 7-6-2017 204302.: Aangeboden: Mooie kruising Heidewachtel en Duiste Staander korthaar.Voorzien van alle inentingen en gechipt met paspoort. Datum: 30-5-2017 214657.: Aangeboden: Ruwharige teckel pup's' met stamboom uit uitstekende jachtlijn.
Kruising tekkel/jack-russel pagina 3 HondenForum.
Ze heet Julia en is een kruising Teckel en Jack Russel. Ben jij rolf die vroeger bij charlie werkte, met rene en steef? 18 december 2014 om 2002.: Wat is Watson een schitterende hond! Zo'n' heerlijke eigenwijze kop en die ogen! Het is toch heerlijk zo'n' sterk karakter? Heel veel plezier met Watson en een kus van Lotje! 01 maart 2015 om 1028.: weet iemand een goede fokker waar ze Jack-Tekkels nestjes hebben? Helaas, dit onderwerp staat op slot. Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag! pagina 3 van 4 1 2 3 4. Volgende forumvraag: Wat zien jullie in deze kruising? Zoeken op de HondenPage. Zoek je iets op de HondenPage? Vul dan hier jouw zoekwoorden in? Over de HondenPage. De hondenpage is de Grootste Nederlandstalige site over honden met meer dan 25.000 bezoekers per dag! Vriend worden van de HondenPage. 1 Het gezelligste hondenforum van Nederland en België. 2 Gecontroleerde fokkers en pups door het moderator team.
Dierenhof Debrabandere.
Wanneer de vraag wordt gesteld hoe en waar wij de kennis halen om met zoveel verschillende rassen om te gaan, is het een uitgemaakte zaak: 30 jaar x 365 dagen professioneel bezig zijn met honden en pups: het is een passie, je hebt het of je hebt het niet.
Vind teckel pups op Marktplaats.nl.
Te koop mooie dwerg teckel pups we mogen met een baasje mee. We zijn geeint gechipt en meerdere malen ontwormd. Ze hebben ook een europees paspoort. De mama is ook aan wezig. Foto 1 is een merle blue teckel reutje 575, foto 2 is een blue merle teefje 575, foto 3 is ook een blue merle reutje. Een mooi nestje van 4 ruwharige teckel pups. Twee zijn er al verkocht. Er zijn nog twee reutjes. De pups zijn ingeënt en ontwormt. Ze zijn nu 7 weken. Teckel boomer kruising standaard ruwhaar x boomer pups.
Acantus Rashondenfokkerij Oudenburg.
Pups te koop. Wie zijn we? Onze eigen rashonden. Biewer Yorkshire mini. Amerikaanse Cocker Spaniel. Cavalier king Charles. Engelse Cocker Spaniel. honden van klanten. Waar de hond op de eerste plaats komt. Foto boven: Amerikaanse Cocker. Wij" laten onze pups enkel naar gezinnen vertrekken waarmee we kennis gemaakt hebben."
Kruising Chihuahua Uw dierenwinkel in Zellik Brussel.
Sheltie pups te koop. Shih Tzu pups te koop. Teckel pups te koop. Teckel Ruwhaar pups te koop. Vlinderhond pups te koop. West Highland White terrier pups te koop. Yorkshire terrier pups te koop. Yorkshire terrier Toy pups te koop.
Boomer pup; waar" kan ik die kopen" Radar.
Graag zou ik in de toekomst na goed nagedacht te hebben een boomer pup willen kopen en dan dacht ik aan een teckel x shih tzu/maltezer. Alleen ik weet niet waar ik hem moet kopen. Omdat het een kruising is is er geen rasvereniging en de VBK vertrouw ik niet helemaal of is dat wel te vertrouwen?
Teckel Houssin.
Pups te koop. Klik hier om ons te bellen op 056 71 38 37. Houssin Pups Teckel. Teckel pup kopen? Wij kweken en verkopen gevaccineerde Teckel pups met garantie. Contacteer ons of bel 056/71 38 37. Herkomst en Ontstaan. Er werden reeds, op Teckel lijkende, afbeeldingen gevonden in Egypte, bij de Faraos en bij de Romeinen maar hun afstamming blijft mysterieus. Vermoed wordt dat de lichaamsbouw een abnormaliteit is die kon ontstaan doordat honden met een op een Teckel gelijkende bouw goed in nauwe holen en spleten kunnen duiken als ze wild achterna zitten. In deze spleten kunnen ze zich voortbewegen door het lichaam beurtelings te strekken en samen te trekken. Na een langzame, natuurlijke selectie heeft de mens waarschijnlijk de huidige kortbenige, lange hondjes ontwikkeld door gerichte selectie. Dashond is overigens een even gebruikelijke benaming voor deze honden als Teckel. Ze zouden geboren zijn in Duitsland in de 18de eeuw uit een kruising Drachsbrake en een Pincher.

Contacteer ons

Kooiker kruising
kooiker
kruising pups te koop
kruising pups
kruising pups verwacht
kruising pups gratis
kruising pups particulier
kruising teckel pups te koop
te koop kruising pups
pups te koop kruising
chiwawa kruising pups te koop
kruising pups aangeboden