Meer resultaten voor golden retriever husky kruising kopen

golden retriever husky kruising kopen

Pomsky kopen-Pomsky gezocht.
Als een hond zegt dat hij dat wel kan, dan liegt hij Wiet van Broeckhoven. Een Pomsky is een kruising tussen een Pomeriaan en een Husky. Het is dan ook logisch dat een Pomsky zowel eigenschappen vertoont van een Pomeriaan en een Husky.
Alle honden te koop: pups en volwassen Koopjeskrant.be.
Samojeed pups aangeboden! europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, ontwormd, raszuiver. Promoties gerelateerd aan Dieren Toebehoren. ik bied aan/ik zoek. honden toebehoren subrubrieken. overige rassen 71. Franse bulldog 10. Cavalier king charles spaniel 9. Cocker spaniël 9. Golden retriever 8. Jack russell terriër 8.
Vind kruising pups in Honden Niet-rashonden op Marktplaats.nl.
Zoals altijd, een familie met een teefje in huis, dat weer zwanger werd, de pupjes ongewenst. Pup, reutje kruising husky amstaff. Voor onze oude overbuurman van 80 jaar zet ik deze advertentie online. Dit lieve, speelse, ondeugende en energieke pupje zoekt een gouden mandje.
Dwergkees-Pomeriaan-Hoeve Hoogland.
De hoog aangezette staande oren zijn vrij klein en de staart is gekruld over de rug. Beschikbare Dwergkees-Pomeriaan puppies. Regelmatig hebben we nieuwe dwergkees-pomeriaan nestjes te koop. Al onze puppies zijn in huiselijke kring opgevoed en werden allen gecontroleerd door een dierenarts.
Honden Veeweyde-Turnhout.
Tipaw Trouvez un chien issu d'un' élevage de qualité.
Goberian Wikipedia.
Aangezien dit een kruising is, is het moeilijk te zeggen wat voor een karakter deze hond zal hebben. Daarvoor kan je best kijken naar de Golden Retriever en de Siberische husky om zo een beeld te krijgen van het karakter.
Acantus Rashondenfokkerij Oudenburg.
Dus U ziet niet enkel Uw pupje opgroeien, onze materiteit is toegankelijk voor iedereen. Van kleine rassen zoals Pomeriaantjes, Dwergkeesjes, Brabancon, Shih tzu, Maltezer, Brusselse Griffon als middelgrote rassen zoals F ranse Bulldog, Cavalier King Charles, Engelse Cocker, Amerikaanse Cocker eveneens enkele grote rassen waar onder Vizsla, Golden Retriever, Labrador, Chocolade Bruine Labrador pups.,
Goberian Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
De Goberian is een mix van een Golden Retriever met een Siberische Husky en is een niet erkende rashond. Omdat de Gobrian een kruising is van twee rassen is een karakterbeschrijving moeilijk te bepalen. Het beste advies is om goed naar de karaktereigenschappen van zowel de Golden Retriever als de Siberische Husky te kijken.
Golden retriever Honden 2dehands.be.
Golden Retriever pups te koop. Onze prachtige, nieuwe reutjes en teefjes zijn klaar om het nestje te verlaten. De pups zijn Belgisch en 100% r. 7 maart 2019 1609: Diest. Overige categorieën in Honden. Bekijk 2dehands.be op.: Registreren en inloggen. Zoek in alle afdelingen. Gratis af te halen. Meer van ons. ebay classifieds group. Veilig kopen en verkopen.
ADOPTIE HONDEN.
Ari is bij ons gekomen langs het gemeenteasiel en hoopt nu dat ook mensen van hem kunnen houden en knuffelen. Hij wacht op een warm mandje en een liefdevolle thuis. RAVI: IN OPTIE VOOR ADOPTIE Prachtige Ravi, is een lieve meid geboren rond juli 2018. Ze is een kruising van een Bretonse Spaniël.
Zeer mooie kruisingen Houssin.
Zeer mooie kruisingen. Zeer mooie kruisingen pup kopen? Wij kweken en verkopen gevaccineerde Zeer mooie kruisingen pups met garantie. Contacteer ons of bel 056/71 38 37. Deze kruisingen zijn beschikbaar op dit moment. meisjes staan op een roze/bruin tapijtje, mannetjes op een blauw. kruising teckel x?

Contacteer ons

honden
hond
asiel honden pups
stabij
gewicht
honden pups asiel
Puppy's
spaniel
boomer
kruising mopshond te koop
golden retriever husky kruising kopen
Friese