Meer resultaten voor stabij

stabij

Stabyhoun Friese Stabij Rashondenwijzer.
Wat kan jij doen? Ontbrekend ras opgeven. In de media. Bekijk andere hondenrassen. Erfelijke aandoeningen bij de Stabyhoun Friese Stabij. Foto: Wikimedia commons mjk23. Bij de Stabyhoun, ook wel de Friese Stabij, een Nederlands ras, komt regelmatig elleboog en heupdysplasie voor.
De Friese Stabij.
De Stabij beschikt nog altijd over jacht en speurtalent, ook de diverse takken van hondensport zijn geschikt. De Stabij houdt van het buitenleven en je maakt hem dan ook erg gelukkig met een tuin of nog liever een groot erf.
Stabyhoun/Friese Stabij De Jagersvereniging.
Informatie over jagen. De algemene kenmerken van het ras. Wilt u meer weten over jagen en de Jagersvereniging? Vraag voorlichtingsmateriaal aan. De Friese Stabij was oorspronkelijk een hond die buiten leefde en voor een groot deel zijn eigen gang moest gaan.
Home Kennel Út it suden Friese Stabij en Drentsche Patrijshonden.
Elders zijn deze honden gekruist met andere rassen, maar de honden die in Drenthe terecht kwamen zijn eeuwenlang enkel onderling gekruist. De Drent zoals hij ook wel genoemd wordt is verwant aan een aantal andere rassen, waaronder de Franse Epagneuls, de Friese Stabij, de Duitse staande hond langhaar en de grote Münsterländer.
Stabij: koppig als een echte Fries Landleven.
Hij is echter wel zo koppig als een echte Fries. Voor Jolanda Bouwman is een Stabij de enige keuze voor haar Friese erf. Kijkend naar twee van haar jonge honden zegt Jolanda: De Stabij is een verslaving geworden, we wilden er een derde hond bij.
Met Jaro-lien waait een Friese Stabijtjes wind in België Stabij-tschipperhofke!
Friese Stabyhoun t S c h i p p e r h o f k e. Met Jaro-lien waait een Friese Stabijtjes wind in België. Jaro-lien, dochtertje Rimke en vriendinnetje. Papa Jari Remmert mama Silke hebben aan Jaro-lien de trotse fierheid en prachtige uitstraling doorgegeven.
Stabij Stabyhoun Hondencentrum.
Het zijn goede zwemmers en ze hebben veel energie die ze dagelijks voldoende moeten kunnen uitleven. Is dat het geval, dan zijn ze in huis zeer rustig en kalm. Ben je op zoek naar meer informatie over het trainen van je Stabij Stabyhoun? Kijk dan op onze Stabij Stabyhoun opvoeden pagina.
Benches voor Friese Stabij.
Welke autobenches zijn geschikt voor Friese Stabij? Op autobench.nl zijn er verschillende merken autobenches verkrijgbaar waarin u uw Friese Stabij veilig kan vervoeren. Om een Friese Stabij veilig te vervoeren, is het verstandig om een stevige autobench aan te schaffen.
Friese Stabij garantie.
Nu, 20 jaar later, zijn we veel ervaringen rijker en hebben we veel kennis opgedaan. Het belangrijkste is echter dat we na jaren van goed doordachte fokcombinaties van eigen Friese Stabij teven en geschikte Friese Stabij reuen, nu in het bezit zijn van een stel prachtige Stabij honden: Skipper onze dekreu, Snuf, Sita, Sindy en Senna.
Transportboxen voor Friese Stabij.
Voor 1600: uur besteld is vandaag verzonden. Transportboxen voor Friese Stabij. Welke transportbox is geschikt voor een Friese Stabij? De Friese Stabij wordt ook wel de Stabijhoun genoemd. De Stabij komt oorspronkelijk uit Friesland en werd gebruikt als een jachthond.
Friese Stabij hondenvoer Yourdog.
Selecteer een pagina. Home / Ras-specifiek hondenvoer / Friese Stabij. Hondenvoer voor jouw hond kun je hier bestellen. Kies de juiste verpakking en levensfase. Kies een optie. Kies een optie. SKU: Niet beschikbaar Categorie: Ras-specifiek hondenvoer Tags: Byke, Friese stabij.
Hummel-stabij.nl.
Onze friese stabij honden. socialisatie van de friese stabij pups. Friese stabij pups op komst. friese stabij dek reuen. Beste bezoeker, fijn dat u onze website bezoekt. Wij zijn Johannes en Ina Hummel, en zijn Friese stabijfokkers wonen in het Groningse Zevenhuizen en houden al een aantal jaren met heel veel plezier Friese Stabij's.

Contacteer ons

honden
hond
asiel honden pups
stabij
gewicht
honden pups asiel
Puppy's
spaniel
boomer
kruising mopshond te koop
golden retriever husky kruising kopen
Friese