Zoeken naar stabij

stabij

Jachttraining.
De Friese Stabij als jachthond. De Friese Stabij is een jachthond en beschikt over een bijzonder goede neus. Helaas worden de Friese honden niet zo vaak meer getrained als jachthond en dat betekent dat het gevaar bestaat dat de jachteigenschappen in de Friese rassen verloren gaan.
Stabyhoun Friese Stabij Rashondenwijzer.
Bij de Stabyhoun, ook wel de Friese Stabij, een Nederlands ras, komt regelmatig elleboog en heupdysplasie voor. Ook komen de ernstige erfelijke aandoeningen epilepsie, PRA en een afwijking in het vatenstelsel tussen de longen en het hart persisterende ductus arteriosus botalli zo nu en dan voor bij dit ras.
friese stabij Honden Page.
Helaas, er is nog geen rasvereniging bekend van de friese stabij. Popularitieit van de friese stabij. De friese stabij staat op dit moment op de 67e plek van de meest populaire hondenrassen op de HondenPage. Overige informatie over de friese stabij.
Stabyhoun/Friese Stabij De Jagersvereniging.
Is de hond eenmaal gewend aan een bepaalde mate van vrijheid, dan kost het hem moeite om samen te werken met de voorjager. Toch werkt de Stabij graag voor zijn baas, mits u vanaf het begin een goede band met hem opbouwt.
Stabij Hondenuitlaatservice Verzorging en nog veel meer!
Intake gesprek Voordat uw hond met Stabij mee uit wandelen kan, maak ik graag een afspraak met u en uw hond voor een intake gesprek. Zo kunnen wij elkaar persoonlijk leren kennen en kan ik uw hond in zijn huiselijke omgeving observeren.
Home Kennel Út it suden Friese Stabij en Drentsche Patrijshonden.
Elders zijn deze honden gekruist met andere rassen, maar de honden die in Drenthe terecht kwamen zijn eeuwenlang enkel onderling gekruist. De Drent zoals hij ook wel genoemd wordt is verwant aan een aantal andere rassen, waaronder de Franse Epagneuls, de Friese Stabij, de Duitse staande hond langhaar en de grote Münsterländer.
Transportboxen voor Friese Stabij.
Voor 1600: uur besteld is vandaag verzonden. Transportboxen voor Friese Stabij. Welke transportbox is geschikt voor een Friese Stabij? De Friese Stabij wordt ook wel de Stabijhoun genoemd. De Stabij komt oorspronkelijk uit Friesland en werd gebruikt als een jachthond.
Friese Stabij hondenvoer Yourdog.
Selecteer een pagina. Home / Ras-specifiek hondenvoer / Friese Stabij. Hondenvoer voor jouw hond kun je hier bestellen. Kies de juiste verpakking en levensfase. Kies een optie. Kies een optie. SKU: Niet beschikbaar Categorie: Ras-specifiek hondenvoer Tags: Byke, Friese stabij.
socialisatie van de friese stabij pups Hummel-stabij.nl.
Onze friese stabij honden. socialisatie van de friese stabij pups. Friese stabij pups op komst. friese stabij dek reuen. Home socialisatie van de friese stabij pups. Hoe doen wij de Socialisatie? en waarom moet je een friese stabij goed socialiseren?
friese-stabij Jachtexamen.be.
Een Stabij?
Kiest u voor een pup, weet dan dat u de eerste twee jaren ontzettend veel tijd in opvoeding en training moet investeren om te bereiken, dat uw Stabij zich zo gedraagt als u wilt dat uw kinderen zich zouden gedragen.
Hummel-stabij.nl.
Onze friese stabij honden. socialisatie van de friese stabij pups. Friese stabij pups op komst. friese stabij dek reuen. Beste bezoeker, fijn dat u onze website bezoekt. Wij zijn Johannes en Ina Hummel, en zijn Friese stabijfokkers wonen in het Groningse Zevenhuizen en houden al een aantal jaren met heel veel plezier Friese Stabij's.

Contacteer ons

honden
hond
asiel honden pups
stabij
gewicht
honden pups asiel
Puppy's
spaniel
boomer
kruising mopshond te koop
golden retriever husky kruising kopen
Friese