Zoeken naar kruising stafford labrador te koop

kruising stafford labrador te koop

Zoeken ZeelandNet Prikbord.
We delen informatie over het gebruik van onze site met onze sociale media, advertentie en analytische partners die het mogelijk delen met andere informatie die zij over u hebben verzameld. Meer over ons cookie beleid kunt u op onze speciale pagina lezen. Door gebruik te blijven maken van deze website of door hiernaast op Akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
Lijst van asielen met honden uit Kasterlee en de nodige informatie.
een paar kruising Terriërs en tot slot nog 2 Keeshondjes. Wanneer komen de honden vrij voor adoptie? De honden die het heel goed doen staan normaal gezien allemaal al op de site of komen er één van de dagen op te staan. Mensen kunnen komen kijken en eventueel een optie nemen, maar worden pas effectief geplaatst na sterilisatie/castratie. Morgen donderdag worden de eerste 6 kleine hondjes gesteriliseerd door sponsoring van een dierenarts en die zullen dan na hun herstel geplaatst mogen worden. 3 hebben al een nieuwe thuis gevonden, en gaan binnekort hun nieuwe leventje beginnen. Giften met een totaalbedrag van 40 euro of meer per jaar zijn conform het K.B. IBAN: BE25 4199 0240 6182. BIC: KRED BE BB. Gelieve de asielen pas te contacteren van zodra de honden vrijgegeven zijn. Laatste update: 06/04/2016 21 49u.: Wase Dierenbescherming vzw Sint-Niklaas. Door de drukte in het asiel kon men nog geen informatie doorgeven. 03 777 34 44. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Hoeveel honden hebben jullie opgevangen uit Kasterlee? Welke rassen hebben jullie voornamelijk? Wij hebben voornamelijk Chow Chow, Chihuahua, Shiba Inu en Stafford.
Kruising Stafford en Labrador? HondenForum.
Mijne heeft ook zo'n' lange staart en wat meer los vel, ik denk ook wel eens aan een kruising labrador maar weet ik niet zeker, ze komt uit het asiel. 08 september 2012 om 1505: wijzigen. Ziet er idd wel uit als een kruising. Maar met wat geen idee. Lady de ex-Vagebond. 08 september 2012 om 1507: wijzigen. hee Mandy, jij ook hier SamSaltarinMuisZaraTerraen, Paco. 08 september 2012 om 1513: wijzigen. Sam is vermoedelijk ook een kruising Lab / Stafford. 08 september 2012 om 1538: wijzigen. hee Mandy, jij ook hier Lady de ex-Vagebond. Ja ik dacht doe is gek haha Maris Bodhi. 08 september 2012 om 1539: wijzigen. Vriendinnetje van Bodhi ziet er ook ongeveer zo uit. Dat is een kruising amstaff x golden retriever. 14 september 2012 om 2040: wijzigen. 14 september 2012 om 2058: wijzigen. Stafford is duidelijk, ik zie een beetje windhond in.Op de foto dat hij naar buiten kijkt lijkt hij wel een lichaam van een windhond te hebben.
Adopteer Dierenasiel Gent dierenopvang dierenbescherming. KMG Gent vzw.
Gelieve onderstaande veld goed na te kijken op een eventuele fout. Jouw emailadres is niet correct. We hebben uw inschrijving goed ontvangen! Check zeker uw spamfolder mocht deze niet aankomen, of voeg info@dierenasielgent.be toe aan uw adresboek. Volg ons ook elders.
Amerikaanse Staffordshire Terriër puppies te koop, Amerikaanse Stafford puppies beschikbaar, erkende kennel Foto's' en Video's' van onze beschikbare puppies.
Het vlotte, korte haar is gemakkelijk te verzorgen. Borstel op regelmatige tijdstippen met een vaste varkenshaarborstel. Af en toe is een bad ook noodzakelijk. Oorsprong van de Amerikaanse Stafford. In de negentiende eeuw, ontwikkelde zich, in het Engelse gebied van Staffordshire, een kruising onder de Bulldogs en diverse terriërs, een actieve, strijdlustige Staffordshire Bullterriër.
2.500 Honden en Pups te Koop of Gratis Afhalen! Tweedehands.net.
Te koop mechelse herder reu. Te koop mechelse herder reu geboren 08/08/2018 naam sky. Particulier Mannetje Herder minder dan 1 jaar Zonder stamboom. 150, Watervliet Belgi. Met spijt in ons hart moeten we hem weg doen daardoor huisbaas erachter is gekomen en dat we geen 2de hond mogen houd. Particulier Mannetje Overige honden minder dan 1 jaar Zonder stamboom. 250, Kruishoutem Belgi. Ter adoptie columbinasuper mooie galga van 5 jaar oud.colombina, teef gesteriliseerd.gaat goe. Particulier Vrouwtje Overige rashonden 4 t/m 10 jaar Zonder stamboom. 300, Monachil Spanje. Ik ben op zoek naar een boomerdekreu voor mijn teefje te dekken.dit voor eenmaligliefst, iemand vanuit belgië.ik. Particulier Mannetje Overige rashonden 1 t/m 3 jaar Zonder stamboom. Puppys kruising chihuahua en Maltezer. Gevacineerd, gechipt en ontwormd 3 jongetjes en 2 meisjes van 9 weken zoeken nog een goede thuis kruising tussen chi. Particulier Meerdere dieren Chihuahua minder dan 1 jaar. 250, Oostende Belgi. Bull terrir of Stafford.
Pups en puppies te koop Verkoop je puppy of pup gratis op.
Blauw grijs american stafford x bully pups 555. Te koop super lieve en prachtige blauw grijze amerikaanse stafford / bully pups. Geboren op 6 juni 2017. Uit een nestje van 7 pups zoeken wij nog een goed huisje voor deze 3 prachtige teefjes.en 4 prachtige reutjes De pups groeien op bij ons in de huiskamer met 1 kind en 2 honden in huis.
Honden op BEESIEZ de diervriendelijke marktplaats herplaatsing van Honden.
Nederland Belgie Spanje Griekenland Polen Turkije Oost-Europa overig. Kruising 59d 14h 36m. Kruising 181d 9h 2m. Kruising 181d 8h 25m. Kruising 181d 8h 0m. Kruising 58d 20h 30m. Kruising 58d 20h 21m. Kruising 58d 20h 12m. Kruising 58d 20h 2m.
Welkom bij Kennel Pups en Zo.
We hebben vorige week een mooie lieve labrador pup gekocht dit omdat onze andere overleden was Eenmaal thuis gekomen voelde zij zich al meteen op haar gemak Ging meteen goed met de herder en het poesje dat we hebben We willen jullie bedanken voor deze mooie nieuwe aanwinst Bedankt veel liefs manuela en theo. WIJ ZIJN HEEL BLIJ! MET ONZE LIEVE TRI COLOR BULL TERRIER! dank u voor de eerlijke handeling voor onze king voor ons te houden!
Argentina Outlet oudduitse herder verschil duitse herder kruising duitse herder labrador pups.
Niet alle dieren zijn terug te vinden op de site, indien u interesse heeft in het adopteren van een hond, komt u best eens kijken in het asiel zelf. Nestor is een kruising Stafford van ongeveer 15, jaar oud. Hij is een paar keer doorgegeven en kwam nu uiteindelijk in het asiel terecht. Nestor is een energieke vrolijke hond. Hij is gek op speeltjes en speelt ook graag samen met de mens. Hij gedraagt zich nog als een echte puppy; speels, enthousiast en. Zyra is een labrador van oktober 2016. WIj willen graag een kruising tussen Labrador/Herder HondenForum. pups van 7 weken, geboren 7 januari. google op kruising labrador herder te koop.
Honden Veeweyde-Turnhout.
Pets.be.
Dankzij de steun van een steeds sneller groeiende community van dierenvrienden is Pets.be uitgegroeid tot de grootste overkoepelende website voor dierenasielen in de Benelux. Sinds 2002 maken we mensen in België en Nederland gelukkig door hen bewust te maken van de onvoorwaardelijke liefde die dierenasiel honden en katten brengen. Rakker Jack russel. Eva kruising Akita.

Contacteer ons

puppies kruising te koop
puppies te koop kruising
kruising puppies
puppy kruising te koop
kruising puppy te koop
puppy te koop kruising
puppy kruising kopen
puppy kopen kruising
kruising stafford labrador te koop
kruising labrador golden retriever te koop
kruising honden