Meer resultaten voor pups te koop asiel

pups te koop asiel

Hoeve Hoogland pups en kittens.
Qua kittens zijn wij gespecialiseerd in de Sphynx, Ragdoll, Heilige Birmaan, Perzen, Britse korthaar, Britannica, Maine Coon, Bengaal, Highland en Scottish Fold. In pups zijn we gespecialiseerd in Chihuahuas en Engelse Bulldogs, maar we hebben ook andere rassen. Wenst u meer te weten over ons?
Veertig dode puppy's' en kittens gevonden in diepvries Wervik Regio HLN.
Alexander Haezebrouck Veerle Debaillie en een medewerker van het asiel met de in beslag genomen stafford en haar pup. RECHTSONDER: ook deze chihuahua's' werden weggehaald. Het dierenasiel nam vijf staffords en vijf chihuahua's' mee. Twee staffords waren nog maar recent bevallen van pups, één hond kreeg dertien pups. Ook" bij de chihuahua's' is woensdag nog ééntje bevallen van zes pups. Het is duidelijk dat de dieren enkel en alleen gebruikt werden om te fokken en te verkopen. In de woning waar kweker Matthias V. zijn dieren te koop aanbood, leefden ook nog eens veertien katten.
Degrensstreek.be Onze asiel dieren zoeken een thuis!
Opname in het asiel op 19/03/2016. Reden opname: Na verwaarlozing werden Junior, zijn zus Luna en twee pups door bemiddeling van de politie aan ons asiel a. Meter en peter: Geen. Opname in het asiel op 13/04/2016. Reden opname: Afgestaan omdat de eigenaar te weinig tijd heeft om zich bezig te houden met de opvoeding van deze jonge h.
Dierenasiel ST HUBERTUS Dierenasiel Aalst.
7 months ago. Wie kent de eigenaar van dit oude hondje gevonden te Moorsel. Ze is niet gechipt. View on facebook. 7 months ago. Dierenasiel Sint Hubertus Aalst. Nog tot 30 november zijn de Rode Neuzen te koop bij ons in het asiel!
Veeweyde-Turnhout Dierenasiel.
Er is niet altijd tijd om iedereen te antwoorden via mail. momenteel kunnen we geen dekens/eet of drinkpotten/manden e.d meer gebruiken! Dierenasiel Veeweyde Turnhout. MAANDAG TOT EN MET ZATERDAG van 11.00-12.30u / 13.30-16.30u. Zon en feestdagen gesloten! Dierenasiel Veeweyde Turnhout. DE GEVONDEN DIEREN KUNNEN OOK GEADOPTEERD WORDEN ALS ZE HIER 15 DAGEN HEBBEN GEZETEN! VIA MAIL OF TELEFOON KAN MEN GEEN OPTIE NEMEN. BIJ MEERDERE OPTIES OP 1 DIER ZAL HET ASIEL BESLISSEN OVER DE TOEWIJZING.
Onze honden.
Als oudste en één van de grootste asielen van Nederland zorgen wij, met inzet van educatie en voorlichting, op professionele wijze voor de opvang en verzorging van alle aangeboden katten en honden uit de regio Den Haag in een diervriendelijk asiel en pension.
Dierenasiel Ganzeweide Koksijde.
Nog een kalender voor 2019 van doen? Klik hier om ééntje te bestellen! HET ASIEL VERDIENT MIJN STEUN! Dierenasiel Ganzeweide biedt opvang voor zowel verloren gelopen dieren als huisdieren afgestaan door hun baasjes. Vele van de gevonden dieren keren, dankzij hun identificatie, snel terug naar huis.
Vitus Dierenasiel Tienen.
Dierenasiel Canina VZW Home.
Al onze plaatsbare asieldieren staan bij honden" en katten. U bent altijd welkom voor een vrijblijvende kennismaking. Draagt u ons asiel een warm hart toe, dan kunt u ons steunen door lid te worden, peter of meter te worden of door een hok te sponsoren.
Ik zoek een hond DOA. Group 10.
Lees ook nog even de Plaatsingvoorwaarden. Pup 6maanden 24500., Hond 6maanden 16500., Wil je ons helpen? Adopteren is één manier om een asielhond te helpen. Natuurlijk zijn er nog veel meer dingen die je kunt doen! Koop iets in de webshop.
Dierenasiel Ninove.
Je kan ons nu financieel helpen zonder een eurocent meer te betalen. Je klikt via deze link naar Zooplus, plaatst je bestelling en wij ontvangen een klein percentje op je aankoop. Jou kost het niets extra! Dierenasiel Ninove VZW. Kerkveld 29, 9400 Denderwindeke.
60 puppy's' in beslag genomen bij broodfokker ATV.
Het asiel krijgt er nu in één klap 60 dieren bij. Het is niet duidelijk in welke gezondheid de pups zijn en of ze ook een nieuwe thuis zoeken voor de hondjes. VIDEO Restaurant Pannacotta heropent een week als eerbetoon aan overleden echtgenoot.

Contacteer ons

fokker
nestje
Kooiker puppies
kruising chihuahua franse bulldog te koop
kruising teckel jack russel te koop
kruising chihuahua
kooiker puppies te koop
asiel boomer pups
pups te koop asiel
pups asiel
asiel pups te koop
kooiker hond kopen